XXX porn Mobil Porn Teen Porn porn film Porn tube XnXX mature porn  Nga vendi
Web Faqja zyrtare e PDSH-se
Has shqiptar

Nga vendi

Kryetari i PDSH-së priti në takim Ambasadoren Steinaker‏

Kryetari i PDSH-së z.Menduh Thaçi sot në selinë qendrore të partisë priti në takim Ambasadoren e Gjermanisë në vend, znj.Gudrun Steinaker dhe këshilltarin e saj.

Read more...

Kryetari i PDSH-së priti në takim Ambasadorin amerikan z.Pol Volers

Kryetari i PDSH-së, z.Menduh Thaçi priti në takim Ambasadorin amerikan në vend, ekselencën e tij, z. Pol Volers.

Read more...

Kryetari i PDSH-së priti në takim Ambasadorin e Bashkimit Evropian z.Aivo Orav

Kryetari i PDSH-së z.Menduh Thaçi sot në selinë qendrore të partisë priti në takim Ambasadorin e Bashkimit Evropian, z.Aivo Orav.

Read more...

Kryetari i PDSH-së priti në takim Ambasadorin e Suedisë dhe të Malit të Zi

Kryetari i PDSH-së priti në takim Ambasadorin e Suedisë, z. Mat Staffansson dhe Ambasadorin e Malit të Zi, z.Dushan Mërdoviq

Read more...

PDSH: Edhe Fatmir Besimi i zhytur në korrupsion!

Sot në zyrat e Partisë Demokratike Shqiptare në Çair anëtari i kryesisë qendrore, z.Gazmend Aliu mbajti konferencë për shtyp lidhur me aferat korruptive të funksionarëve të lartë të BDI-së:

Read more...

Rinia uron BDI-në 1 Prillin festën e gënjeshtrave

Sot anëtari i RDSH-së, z.Valon Izairi mbajti konferencë për shtyp:

Read more...

Mashtrimet e zonjës Teuta Arifi‏

Sot sekretari i RDSH-së, përndryshe kandidat për deputet në njësinë zgjedhore numër 6, z.Bujar Arifi mbajti konferencë për shtyp lidhur me mashtrimet e zonjës Teuta Arifi:

Read more...

Skandaloze, Zv. drejtori i DAP Argëtim Asani nuk paguan tatim!

Sot në zyrat e Partisë Demokratike Shqiptare në Çair anëtari i kryesisë qendrore, z. Bekim Fazliu mbajti konferencë për shtyp lidhur me aferat korruptive të funksionarëve të lartë të BDI-së:

Read more...

Kryetari i PDSH-së realizoi takim me ambasadorin e Kroacisë në vend, z.Zlatko Kramariq‏

Në vazhdën e takimeve me diplomatë të huaj Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi në selinë e partisë realizoi takim me ambasadorin e Kroacisë në vend, z. Zlatko Kramariq. 

Read more...

Familjaret e Ali Ahmetit shkatërrojnë USHT-në

Sot në zyrat e Partisë Demokratike Shqiptare në Çair anëtarja e kryesisë qendrore, znj. Sadije Iljazi mbajti konferencë për shtyp lidhur me aferat korruptive të funksionarëve të lartë të BDI-së:

Read more...

Fjalimi i z.Menduh Thaçi në konventën e PDSH-së

Të nderuara motra e vëllezër, kam dëshirë fillimisht të sqarojmë para jush dhe para të tjerëve, çështjen si duhet, çka bëjmë ne, çka bën Partia Demokratike Shqiptare, pse ne e kandiduam profesor Iljaz Halimin për president. 

Read more...

Fjalimi i z.Iljaz Halimi në konventën e PDSH-së

Read more...

Kryetari i PDSH-së realizoi takim me shefin e misionit mbikëqyrës të OSBE - ODIHR-së z.Gert Aren

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z.Menduh Thaçi realizoi takim pune me shefin e misionit mbikëqyrës të OSBE-ODIHR z.Gert Arens.

Read more...

Zija Jonuzi: Edhe Tahir Hani i kapur nga krimi!

Sot në zyrat e Partisë Demokratike Shqiptare në Çair bartësi i listës në njësinë zgjedhore numër 5, z. Zija Jonuzi mbajti konferencë për shtyp lidhur me aferat korruptive të funksionarëve të lartë të BDI-së:

Read more...

Orari i tubimeve qendrore për Zgjedhjet 2014

Ky është orari i tubimeve qendrore të Partisë Demokratike Shqiptare për Zgjedhjet Presidenciale të vitit 2014. 

Read more...

Ali Ahmeti duhet tu jep përgjigje shqiptarëve

Pres konferencë e mbajtur nga anëtari i kryesisë qendrore të PDSH-së z.Imer Aliu:

Read more...

Kryetari i PDSH-së realizoi takim me Ambasadorin e Republikës së Greqisë, z.Haris Lalakos

Në vazhdën e takimeve me diplomatë të huaj Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi në selinë e partisë realizoi takim me Ambasadorin e Republikës së Greqisë, z.Haris Lalakos.

Read more...

Orhan Ibraimi: Ja dokumenti për korrupsionin e Valon Saraqinit !

Sot në zyrat e Partisë Demokratike Shqiptare në Çair anëtari i kryesisë qendrore, z. Orhan Ibraimi mbajti konferencë për shtyp lidhur me aferat korruptive të funksionarëve të lartë të BDI-së:

Read more...

LSDM-ja bën kampanjë të fëlliqur kundër kryetarit dhe PDSH-së

Zëdhënësi i Partisë Demokratike Shqiptare z.Luan Tresi sot mbajti konferencë për shtyp në zyrat partiake në Çair. Në vazhdim do të lexoni tekstin e plotë:

Read more...

Ilir Meta, prof. Iljaz Halimit: Shqiptarët në Maqedoni të përfaqësohen denjësisht në zgjedhje!

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, z. Ilir Meta priti sot Kandidatin e vetëm shqiptar për President të Maqedonisë z. Iljaz Halimi dhe Kryetarin e Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi.  

Read more...

Orhan Ibraimi: Ministria e ekonomisë e zhytur në korrupsion!

Sot në zyrat e Partisë Demokratike Shqiptare në Çair anëtari i kryesisë qendrore, z. Orhan Ibraimi mbajti konferencë për shtyp lidhur me aferat korruptive të funksionarëve të lartë të BDI-së:

Read more...

Shpifjet e BDI-së në dhe roli i saj antishqiptar në Dollnen

Konferencë për shtyp e anëtarit të kryesisë qendrore të PDSH-së nga dega Dollnen, z. Sevgani Ibraimi:

Read more...

Bekim Fazliu, BDI-së: Se mbuloni dot hajninë tuaj

Konferencë për shtyp e anëtarit të kryesisë qendrore të PDSH-së, z. Bekim Fazliu:

Read more...

Pas Ermirës edhe Popovski paguhet prej Talaltit

Sot në zyrat e Partisë Demokratike Shqiptare në Çair anëtari i kryesisë qendrore, z. Bekim Fazliu mbajti konferencë për shtyp lidhur me aferat korruptive të funksionarëve të lartë të BDI-së:

Read more...

Talati paguan 500 euro në muaj Ermirës‏

Sot në zyrat e Partisë Demokratike Shqiptare në Çair anëtari i kryesisë qendrore, z. Bekim Fazliu mbajti konferencë për shtyp lidhur me aferat korruptive të funksionarëve të lartë të BDI-së:

Read more...

Talati, magjistër në kurriz të popullit!!!

Sot në zyrat e Partisë Demokratike Shqiptare në Çair anëtari i kryesisë qendrore, z. Bekim Fazliu mbajti konferencë për shtyp lidhur me aferat korruptive të funksionarëve të lartë të BDI-së.

Read more...

Kryetari i PDSH-së realizoi takim me Ambasadorin e Republikës së Bullgarisë, z.Ivan Petkov

Në vazhdën e takimeve me diplomatë të huaj Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi në selinë e partisë realizoi takim me ambasadorin e Republikës së Bullgarisë në vend, z. Ivan Petkov. 

Read more...

Shefi i misionit vëzhgues të OSBE-ODIHR, z.Gert Arens takoi kandidati për kryetar shteti, z.Iljaz Halimi

Dje kandidati i vetëm shqiptar për Kryetar shteti z.Iljaz Halimi u takua me shefin e misionit të OSBE-OHDR z.Gert Arens dhe znj. Elen Shustik, analiste politike e OSBE-së.

Read more...

Kryetari i PDSH-së priti në takim delegacionin e lartë të MPJ të Polonisë‏

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi në selinë e partisë në Tetovë priti në takim delegacionin e lartë të MPJ të Polonisë.

Read more...

Delegacion i Asamblesë parlamentare të KE-së takoi z.Iljaz Halimin‏

Dje kandidati për kryetar shteti z.Iljaz Halimi u takua me delegacionin 6 anëtarësh të asamblesë parlamentare të këshillit të Evropës, të udhëhequr nga euro-parlamentari austriak Stefan Shenak.

Read more...

Kryetari i PDSH-së, z.Menduh Thaçi në takim me përfaqësuesit të lartë të BE-së

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z.Menduh Thaçi, në zyrat e delegacionit të Bashkimit Evropian në Shkup, realizoi takim pune me Zëvendës shefin e departamentit të Ballkanit Perëndimor pranë shërbimit për Politikë të Jashtme të Bashkimit Evropian, z.Terkel Petersen.

Read more...

Kryetari i PDSH-së realizoi takim me Drejtorin e NDI-së, z.Chris Henshaw

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi sot në selinë e partisë realizoi takim me Drejtorin e Institutit Demokratik Kombëtar, z. Chris Henshaw.

Read more...

Kryetari i PDSH-së realizoi takim me Ambasadorin e Britanisë së madhe, z.Kristofer Ivon

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi në selinë e partisë në Tetovë realizoi takim zyrtar me ambasadorin e Britanisë së Madhe, z.Kristofer Ivon. 

Read more...

Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Google Font

Menu Font
Body Font
Heading Font

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Top Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainmenu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Slider Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainframe Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Menu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image