XXX porn Mobil Porn Teen Porn porn film Porn tube XnXX mature porn  Nga vendi
Web Faqja zyrtare e PDSH-se
Has shqiptar

Nga vendi

Kryetari i PDSH-së priti në takim delegacionin e Parlamentit të Britanisë së Madhe

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi në selinë e partisë në Tetovë priti në takim delegacionin e Grupi Parlamentar të Parlamentit të Britanisë së Madhe.

Read more...

Kryetari i PDSH-së priti në takim Ambasadorin e Shqipërisë, z.Petrit Bushati

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z.Menduh Thaçi, në selinë e partisë në Tetovë priti në takim Ambasadorin e ri të Shqipërisë në vend, z.Petrit Bushati.

Read more...

Telegram Urimi

Drejtuar: Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë z.Edi Rama

I nderuari z.Kryeministër,

Lajmi për vendimin e ministrave të jashtëm, të vendeve anëtare të BE, që Republika e Shqipërisë të merr statusin e vendit kandidat për në BE, padyshim është një lajm mjaft i gëzueshëm jo vetëm për Republikën e Shqipërisë dhe për qeverinë që Ju drejtoni, por, edhe për të gjithë shqiptarët kudo që jetojnë e punojnë ata.

Ky vendim i ministrave të jashtëm të BE që Shqipëria të merr statusin e vendit kandidat për në BE,vjen si rezultat i vendosmërisë që me reforma dhe angazhimin e qeverisë shqiptare që Ju drejtoni, Republika e Shqipërisë t’i përmbushë kriteret që duhen, duke përshpejtuar në këtë mënyrë realizimin e ëndrrës së shqiptarëve që Republika e Shqipërisë të bëhet anëtare e BE-së.

Z.Kryeministër

Në emër të Partisë Demokratike Shqiptare dhe në emrin tim personal, përveç përgëzimeve për këtë fitore të madhe shprehi bindjen time të thellë se Ju dhe qeveria që Ju drejtoni do të vazhdoni edhe më me këmbëngulje në këtë rrugëtim në përmbushjen e të gjitha kritereve që Republika e Shqipërisë të bëhet anëtare e Bashkimit Evropian.

 

Tetovë,                                                                Partia Demokratike Shqiptare

24 Qershor 2014                                                       Kryetar Menduh Thaçi

Qëndrimet e PDSH-së lidhur me qeverinë e re

Sot në rend dite është zgjedhja e Qeverisë të koalicionit VMRO-BDI. Kjo qeveri nuk është e re, por është vazhdim i qeverise e cila 6 vite është në pushtet. Nuk është qeveri e re, as nga përbërja, e as nga programi, aq më pak nga pritshmëria për ndryshimin e gjendjes. Është vazhdim i politikave të vjetra, politika të dështuara, politika të cilat nuk kanë dhënë rezultate, politika të regresit, politika pa-perspektive, politika të diskriminimit në aspektin etnik, si dhe politika bllokuese të proceseve të integrimeve euro-atlantike.

Kjo përbërje e Qeverisë që na propozohet, nuk paraqet risi, por përkundrazi një vazhdimësi e kotësisë se funksionimit të deritanishëm të koalicionit qeverisës, ku pasojat e kësaj mënyre të qeverisjes i pësojnë qytetarët e veçmas shqiptarët në këtë shtet.

Kur jemi te shqiptarët, partneri qeveritar BDI i cili ka qenë dhe tash do të jetë përsëri pjesë e qeverisjes, thirret në një legjitimitet të ashtu quajtur politik, duke pasur parasysh "numrin e votave". Votat e "marra" nuk mund të thuhet se janë vullneti politik i shqiptareve, por ato vota janë klienteliste të marra në forma si: kërcënime, shantazhe, blerje, reket edhe ashtu biznesit të vogël shqiptar, keqpërdorim i instrumenteve shtetërore, të ashtu quajtura organizata joqeveritare skajshmërisht të instrumentalizuara, strukturat e mbetura të LSDM-së brenda shqiptarëve, të ashtuquajtura opozitare tellall të BDI-së, Rufi Osmani, Imer Selmani, Hysni Shaqiri me partitë e tyre dhe të tjerë, votat e romëve, boshnjakëve, torbeshëve, terrori informativ, pjesa më e madhe e mediumeve të kapura nga krimi dhe të censuruara , mercenarë të ndryshëm nën petkun e analistëve politik, pa harruar këtu edhe rolin e krerëve të Bashkësisë Fetare Islame.

Sa për ilustrim ja disa vendvotime:

KOMUNA E KËRÇOVËS

0814 Zajas PDSH-2 BDI-355

0815 Zajas PDSH-2 BDI-294

0816 Zajas PDSH-1 BDI-413

0816/1 Zajas PDSH-6 BDI-349

0817 Strogomisht i E PDSH-5 BDI-218

0817/1 Strogomisht i E PDSH-6 BDI-164

0818 Strogomisht i P PDSH-8 BDI-233

0819 Zajas PDSH-1 BDI-383

 

Gjithësejtë: PDSH-31

BDI- 2.409

 

KOMUNA E KËRÇOVËS

Sërbicë

PDSH-12 BDI-592

 

KOMUNA E KËRÇOVËS

0728 Kërçovë

PDSH-25, BDI-253

 

KOMUNA E KËRÇOVËS

0734 Kërçovë

PDSH-10, BDI-213

 

KOMUNA E KËRÇOVËS

0734 Kërçovë

PDSH-10, BDI-213

 

KOMUNA E KËRÇOVËS

0765 Kërçovë

PDSH-0, BDI-77

 

KOMUNA E KËRÇOVËS

0813 Kërçovë

PDSH-0, BDI-119

 

KOMUNA E ÇAIRIT

2879-Çair

PDSH-54, BDI-334

 

KOMUNA E SARAJIT

2438-Gllumove

PDSH-73, BDI-469

 

KOMUNA E SARAJIT

2455-Svillare

PDSH-34, BDI-323

 

KOMUNA E ÇUÇER SANDEVES

2467

2468 Bllace

PDSH-33, BDI-447

 

KOMUNA E ÇUÇER SANDEVES

2473 Tanushë

PDSH-33, BDI-447

 

KOMUNA E BUTELIT

2953

2954 Luboten

PDSH-102, BDI-1046

 

KOMUNA E GOSTIVARIT

0412 Gostivar

PDSH-40, BDI-228

 

KOMUNA E GOSTIVARIT

0503 Koritë

PDSH-7, BDI-110

 

KOMUNA E DIBRËS

0543-Diber

PDSH-47, BDI-265

 

KOMUNA E TETOVËS

1999-Xhermë

PDSH-57, BDI-407

 

KOMUNA E TETOVËS

1995-Vicë

PDSH-71, BDI-319

 

KOMUNA E ZHELINËS

2093-Rogle

PDSH-53, BDI-233

 

KOMUNA E STRUGËS

Dollogozhdë

PDSH-141, BDI-687

 

KOMUNA E STRUGËS

Veleshtë

PDSH-84, BDI-826

 

Tu e pas parasysh këto shifra alarmante që krahasohen me Koren e Veriut përveç që duhet të merren seriozisht institucionet e brendshme, padyshim që edhe faktori ndërkombëtar nuk mund të kalojë aq sy-mbyllur mbi këto manipulime.

Pse themi se nuk është vullnet politik i shqiptareve?

E si mund të themi se është vullnet politik i shqiptareve, ku BDI thotë se edhe në këtë mandat nuk do të zyrtarizohet gjuha shqipe. Sqarim: Gjuha shqipe jo tani, por 12 vite BDI në pushtet, asnjë përpjekje minimale nuk e keni bërë për zyrtarizimin e saj.

- Shqiptarëve në kampanjën zgjedhore ju keni thënë: "Idealet e BDI-së janë idealet e rilindësve tanë". Mos zyrtarizimi i gjuhës shqipe qenka ideal i rilindësve!

- Përmendoret e ndryshme në sheshin e Shkupit, përfshirë këtu edhe përmendoren e Car Dushanit. Nëse qenka kështu vullneti politik i shqiptarëve, atëherë përmendore të tilla duhet të presim të ndërtohen edhe në Kumanovë, Tetovë, Gostivar, e kështu me radhë! Ky nuk është vullnet politik i shqiptarëve.

- Rrahjet e përditshme të fëmijëve dhe familjeve shqiptare nëpër rrugët e Shkupit dhe gjithandej dhe mos marrja e përgjegjësisë penale e autoreve të këtyre rrahjeve, si dhe rastet e montuara politike. Ky na qenka vullnet politik i shqiptareve! Jo nuk është vullnet politik i shqiptarëve.

- Insistimi i ndërtimit të projektit të Fushës së Lukovës, me çka parashihet devijimi i lumit Radika që është në programin qeveritar. Edhe ky na qenka vullnet politik i shqiptarëve! Assesi nuk mund të jetë vullnet i tyre.

- Diskriminimi i skajshëm ekonomik, duke i marrë paratë e shqiptareve, me miliarda euro dhe ato investohen në pjesët ku jetojnë maqedonasit! A ky na qenka vullnet politik i shqiptareve!

- Lënia pas dore e zonës ekonomike të Tetovës, vetëm pse është në pjesën ku banojnë shqiptarët, është vullnet politik i shqiptareve! Jo, nuk është.

- Mos-ndarja e mjeteve buxhetore në vendbanimet ku jetojnë shqiptarët për infrastrukturë, rrugë, ujësjellës, kanalizime, ku si pasojë e kësaj shqiptarët jetojnë në baltë. Shqiptarët e Kumanovës, Shkupit, Tetovës, Gostivarit nuk kanë ujë për pije. Ilustrimi më tipik për të parë se sa investohet në infrastrukturë janë mjetet të ndara prej 1 milion euro për ujësjellësin e Kërcoves, Tetovës dhe Likovës, ndërsa këndej vetëm për projektin makedonsko sello deri tani janë harxhuar 6 milion euro, e për sivjet janë paraparë edhe 1 milion euro. Ky na qenka vullnet politik i shqiptarëve. Jo, jo ky nuk mund të jetë vullnet politik i shqiptarëve.

- Mos subvencionimi i bujqve dhe blegtorëve shqiptarë si dhe mos investimi në infrastrukturën bujqësore nëpër vendbanimet shqiptare, që sjell shkatërrimin e bizneseve të vogla familjare dhe varfërimin e tyre, ky na qenka vullnet politik i shqiptareve! Assesi nuk mund të jetë vullnet politik i shqiptarëve.

- Mos-investimi dhe shkatërrimi i shëndetësisë nëpër vendbanimet shqiptare e sidomos "klinikën" e Tetovës, në fakt kjo qendër shërben vetëm si qendër transitore për në Klinikën Universitare në Shkup. Na thoni se ky është vullnet politik i shqiptareve! Nuk është ky vullnet politik i shqiptarëve.

- Mos përfaqësimi i drejtë dhe adekuat i shqiptarëve në institucione vitale si: Ministria e Financave, Drejtoria e të Hyrave Publike, Doganat, njësitë speciale në Mbrojtje dhe Polici, akademia e shkencave dhe arteve, Banka Popullore e Maqedonisë dhe në 495 institucione tjera, ku në bazë të avokatit të popullit përfaqësimi është zero ose simbolik! Ky është vullnet i shqiptarëve. Nuk mund të jetë vullnet i shqiptarëve.

- 6 vjet mos-përfaqësimi adekuat dhe degradues, e nënçmues i shqiptarëve nëpër ambasadat dhe përfaqësitë konsullate. Ju mendoni se Llazar Elenovski është vullnet politik i shqiptarëve!

- Premtimet ndër vite se do ti marrin disa nga 13 funksionet kyçe më të rëndësishme të shtetit si: Kryetarin e Shtetin, Kryeministrin, Kryeparlamentarin dhe funksione tjera, a i morët? - Dhe ky qenka vullnet politik i shqiptarëve! Jo, jo assesi ky nuk është vullnet politik i shqiptarëve.

- Degradimi i skajshëm i arsimit shqip në gjitha nivelet fillor, të mesëm dhe universitar. Shembull: raporti i financimit të shkollimit universitar është 6 me 1 në favor të universiteteve dhe studenteve maqedonas. Tekstet me përmbajtje ofenduese ndaj historisë, gjenezës dhe kulturës shqiptare vazhdojnë të përdoren si njësi mësimore për nxënësit tanë. Gjuha maqedonase prej klasës së parë, Enciklopedia e famshme antishqiptare që vazhdon të jetë në përdorim! Ky na qenka vullnet politik i shqiptarëve.

- Kultura shqiptare, më së shumti e ka pësuar nga politikat diskriminuese e qeverisë së re të vjetër. Buxheti për kulturën shqiptare nuk kalon 2% nga totali i buxhetit të Ministrisë së Kulturës. Projekte të ndryshme që financohen nga Ministria e Kulturës janë ekskluzivisht një etnike. Mungesa e infrastrukturës nëpër vendbanimet shqiptare si teatro, biblioteka, qendra për kulturë e kështu me radhë as që mund të flitet. Festivale të ndryshme, aktivitete dhe manifestime të ndryshme kulturore që financohen nga Ministria e Kulturës janë ekskluzivisht një etnike. Mos investimi në jetën kulturore shqiptare, ky na paska qenë vullnet politik i shqiptarëve! Apo ndërtimi i shtëpisë së oficerëve serb në vend të Burmali Xhamisë , mos vallë edhe ky na qenka vullnet i shqiptarëve! Jo Jo, Jo, kjo nuk mund dhe nuk është vullnet politike i shqiptarëve.

- Bllokimi me vite i proceseve integruese në NATO dhe BE, që realisht pak fare ose aspak nuk është bërë përpjekje që ky proces të debllokohet. Ky na qenka vullnet politik i shqiptareve, mos-kyçja në BE dhe në NATO! Mashtrimi vazhdon. Sipas jush brenda 6 muajve, Maqedonia do të anëtarësohet në NATO. Ja ku i keni 6 muaj. Prej sot numërojmë. Ju thoni se hoqëm dorë nga zyrtarizimi i gjuhës shqipe për ta anëtarësuar Maqedoninë në NATO. Hajde-hajde, gjuha shqipe na qenka pengesë për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO! NATO edhe BE janë organizata që kultivojnë vlerat, barazinë dhe respektimin e diverziteteve. Sa për NATO-n dhe BE-në zyrtarizimi i gjuhës shqipe do të kontribuonte në përmbushjen e standardeve për kyçje sa më të shpejtë në NATO dhe BE.

Pasi NATO dhe BE nuk qenkan alternativë, kush na qenkan alternativat sipas jush Moska, Beogradi apo izolimi total! A është ky vullnet i shqiptareve. Jo, jo nuk është.

- Kjo politikë diskriminuese, e pa-perspektive, mos-investime nëpër vendbanimet shqiptare, mos-hapje e vendeve të punës për shqiptarët është pasojë e një politikë klienteliste të BDI-së me një servilizëm, vasalitet dhe nënshtrim të plotë ndaj VMRO-DPMNE-së, pa asnjë kërkesë, sjell shpërnguljen masive të shqiptarëve. Në bazë të organizatave relevante ndërkombëtare deri më tani mbi 387 mijë shqiptarë janë shpërngulur nga vendbanimet e tyre. Shpërngulje e shqiptarëve nga trojet e tyre. Ky na qenka vullnet politik i tyre! Në asnjë mënyrë, assesi nuk mund të jetë vullnet i shqiptarëve.

Ne do të jemi opozitë konstruktive dhe nuk do të bëhemi pengesë në asnjë moment, nëse qeveria i qaset me seriozitet premtimeve të veta që kanë të bëjnë me anëtarësimin e Maqedonisë në NATO dhe në BE, si dhe kuptohet avancimin e të drejtave të shqiptarëve drejt një barazie të plotë me Maqedonasit.

Duke i pasur parasysh të gjitha këto që i përmendëm, vlerësojmë se BDI që thirret në emër të shqiptarëve, gjithçka tjetër përfaqëson, por jo legjitimitetin real të shqiptarëve. Shqiptarët në këto hapësira kanë kërkesa të mirëfillta politike që nënkupton barazi e plotë e shqiptarëve me maqedonasit dhe ata janë të interesuar jetësisht që sa ma shpejtë të kyçen në NATO dhe BE. E këto kërkesa ju të BDI-së nuk i keni. 

Duke u nisur nga kjo grupi parlamentar i PDSH-së do të votojë kundër kësaj qeverie.

 

 

 

Kryetari i PDSH-së takon Komisaren e lartë të OSBE-së, Astrid Thors‏

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi takoi sot Komisaren e Lartë të OSBE-së për komunitete, znj.Astrid Thors.

Read more...

Kryetari i PDSH-së priti në takim Zëvendës Shefin e Misionit në Ambasadën e SHBA në vend, z.Barton J. Putney‏

Kryetari i PDSH-së, z.Menduh Thaçi priti në takim Zëvendës Shefin e Misionit në Ambasadën e SHBA në vend, z.Barton J. Putney

Read more...

Kryetari i PDSH-së në takim me Drejtorin e Drejtorisë për zgjerim në Komisionin Evropian z.Kristian Danielson‏

Kryetari i PDSH-së z.Menduh Thaçi në takim me Drejtorin e Drejtorisë për zgjerim në Komisionin Evropian z.Kristian Danielson.

Read more...

Kryetari i PDSH-së priti në takim delegacionin e lartë të MPJ të Suedisë

Kryetari i PDSH-së, z.Menduh Thaçi priti në takim delegacionin e lartë të MPJ të Suedisë.

Read more...

Kryetari i PDSH-së priti në takim Ambasadorin e OSBE-së z.Ralf Breth

Kryetari i PDSH-së, z.Menduh Thaçi priti në takim Ambasadorin e OSBE-së në vend, z.Ralf Breth

Read more...

Kryetari i PDSH-së priti në takim përfaqësuesit e DSHM-së

Kryetari i PDSH-së, z.Menduh Thaçi sot në selinë e partisë priti përfaqësuesit e Diasporës Shqiptare të Maqedonisë.

Read more...

BDI edhe me 6 muaj mashtrime dhe rrena

Konferencë për shtyp e deputetit të PDSH-së z.Imer Aliu:

Read more...

Konkluzat e Kuvendit qendror të PDSH-së 2014

Kuvendi qendror i PDSH-së shqyrtoi dhe miratoi raportin e shtabit qendror lidhur me zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare të vitit 2014 dhe solli këto konkluza:

Read more...

Konferencnë për shtyp e deputetit të PDSH-së, z.Bekim Fazliu

Sot deputeti i PDSH-së, z.Bekim Fazliu mbajti konferencë për shtyp:

Read more...

PËRGJIGJE PREJ SHQIPTARVË NDAJ LETRËS SË PSEUDOAKADEMIKËVE

Shqiptarë mbani frymën! Na folën nëpërmjet një letre akademikë, intelektual  e analistë madje siç thuajnë  vetë, na qenkan shqiptar(?!)

Read more...

Si BDI ashtu edhe Alsat-M në panik‏

Sot anëtari i kryesisë qendrore, z.Orhan Ibrahimi mbajti konferencë për shtyp:

Read more...

BDI në panik‏

Sot anëtari i kryesisë qendrore, z. Bekim Fazliu mbajti konferencë për shtyp:

Read more...

Kryetari i PDSH-së merr pjesë në ceremoninë organizuar nga Presidenti i R. Shqipërisë‏

Në ceremoninë solemne të zhvilluar dje në Pallatin e Brigadave, Presidenti i Republikës, Bujar Nishani nderoi atdhetarin e shquar Hasan Prishtina (pas vdekjes) me “Dekoratën e Flamurit Kombëtar”.

Read more...

PDSH demanton Ali Ahmetin: “Për rezilin turpi s’është asgjë”

Pas intervistës së Ali Ahmetit dhënë për mediat në Shqipëri, ku mes tjerash kryetari i BDI-së thotë se ka komunikim mes partisë së tij dhe Partisë Demokratike Shqiptare të Menduh Thaçit, e ka demantuar sot nënkryetari i PDSH-së Ernad Fejzullahu i cili deklaroi:

Read more...

Kryetari i PDSH-së z.Menduh Thaçi në takim me Ambasadorin amerikan, z.Paul Wohlers

Kryetari i PDSH-së z. Menduh Thaçi realizoi takim zyrtar në Ambasadën amerikane në Shkup ku takoi ekselencën e tij, z. Paul D. Wohlers.

Read more...

Deklaratë e anëtarit të Kryesisë Qendrore të PDSH-së, z.Imer Aliu

Read more...

Ali Ahmeti përkrah Car Dushanit si më meritori për projektin Shkupi 2014

Sot Rinia Demokratike Shqiptare mbajti konferencë për shtyp:

Read more...

Musa Xhaferi me shtëpi milionëshe

Sot anëtari i kryesisë qendrore, z. Orhan Ibraimi mbajti konferencë për shtyp lidhur me aferat korruptive të funksionarëve të lartë të BDI-së:

Read more...

PDSH dorëzon në anti-korrupsion dosjen e krimit të BDI-së

Sot para godinës së anti-korrupsionit anëtari i kryesisë qendrore të PDSH-së, z. Bekim Fazliu mbajti konferencë për shtyp lidhur me aferat korruptive të funksionarëve të lartë të BDI-së:

Read more...

BDI dhe Ali Ahmeti me postë kërcënojnë shqiptarët

Konferencë për shtyp e kandidatit për deputet z.Bekim Fazliu:

Read more...

Terrori dhe huliganizmi i BDI-së ndaj shqiptarëve ska të ndalur

Sot në zyrat e Partisë Demokratike Shqiptare në Çair anëtari i kryesisë qendrore, Bekim Fazliu mbajti konferencë për shtyp lidhur me terrorin dhe huliganizmin e BDI-së ndaj shqiptarëve, të cilën e transmetojmë të plotë në vazhdim.

Read more...

Nënkryetari i PDSH-së z.Fejzullahu merë pjesë në manifestimin në Kukës

Read more...

Shqiponjat e PDSH-së fluturuan shumë bukur

Pas mbylljes të vendvotimeve së raundit të parë të zgjedhjeve presidenciale, kandidati i vetëm shqiptar prof. Iljaz Halimi dhe Kryetari i PDSH-së z.Menduh Thaci mbajtën konferencë për shtyp.

Read more...

Konferencë për shtyp e z.Imer Aliu

Pas mbylljes së vendvotimeve ne ora 19:00, në konferencë për shtyp z.Imer Aliu deklaroi:

Read more...

DSHM përkrah shqiptarin Iljaz Halimi për president

Diaspora për Shqiptarët e Maqedonisë (DSHM), e menaxhuar nga imami Musa Lamallari (Tim Shkupi) dhe përfaqësues tjerë në SHBA, Europë dhe Australi në zgjedhjet që do të mbahen më 13 prill 2014 për kryetar të Maqedonisë përkrah fuqishëm kandidatin prof.Iljaz Halimin i cili është i vetmi kandidat shqiptar në këto zgjedhje.

Read more...

Edhe një dëshmi për aferat korruptive të Talatit

Sot në zyrat e Partisë Demokratike Shqiptare në Çair anëtari i kryesisë qendrore, z. Bekim Fazliu mbajti konferencë për shtyp lidhur me aferat korruptive të funksionarëve të lartë të BDI-së:

Read more...

PDSH: "Artan Grubi dokumenton krimin elektoral të BDI-së"‏

Sot në zyrat e Partisë Demokratike Shqiptare në Çair anëtari i kryesisë qendrore, z. Muhanet Thaci mbajti konferencë për shtyp lidhur me aferat korruptive të funksionarëve të lartë të BDI-së:

Read more...

Kryetari i PDSH-së z.Menduh Thaçi viziton varrin e Arben Xhaferit‏

Në vigjilje të fushatës zgjedhore parlamentare, Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z.Menduh Thaçi bëri homazhe pranë varrit të të ndjerit Arben Xhaferi.

 

 

 

 

 

Read more...

RDSH: BDI-ja 12 vite na gënjeu për Bibliotekën dhe Teatrin

Ne si RDSH, jemi sot këtu para Biblotekës dhe Teatrit te Tetovës, objekte të premtuara dhe të realizuara nga BDI.

Read more...

Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Google Font

Menu Font
Body Font
Heading Font

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Top Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainmenu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Slider Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainframe Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Menu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image